AlphaStocks

Technologie

Alibaba | HKEX – NYSE

Alibaba doet eigenlijk alles, wat je je bij een online winkel kan voorstellen. Peren, verwerkt tot Buddha’s die je in de kerstboom kan hangen? Je vindt het op Alibaba. Levende wormen? Ook dat is Alibaba. En wat te denken van een waar ridderharnas? Je vindt het allemaal op Alibaba. Als jij het kan bedenken, verkoopt Alibaba het waarschijnlijk!

Technologie

Xiaomi Analyse | HKEX

Xiaomi werd in 2010 opgericht door Lei Jun. Mi is de naam waaronder de producten aan het grote publiek worden verkocht. In het begin lag de focus op een verdere ontwikkeling van het Android besturingssysteem voor mobiele telefoons.

Technologie

Huya Analyse | NASDAQ

HUYA Inc. (NYSE: HUYA) is het nr. 1 game live streaming platform in China. Ze hebben de grootste en meest actieve game live streaming gemeenschap in termen van gemiddelde MAU’s (monthly active users). Als pionier en marktleider.

Miniso Analyse | NYSE

Analyse: Miniso Miniso houdt zich vooral bezig met verkoop van lifestyleproducten in China, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Europa. Het bedrijf biedt producten aan in verschillende categorieën, waaronder woonaccessoires, kleine