AlphaStocks

Analyse: Sea ltd

Sea Limited Analyse | NYSE

Sea Limited houdt zich samen met haar dochterondernemingen bezig met digitale entertainment, e-commerce en digitale financiële dienstverlening in Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika.

Sea heeft 3 belangrijke dochterondernemingen: Garena, Shopee en Seamoney.  Garena is een digitaal entertainmentplatform voor gamers om toegang te krijgen tot mobiele en online computer games, evenals eSports-activiteiten en toegang tot andere entertainmentinhoud, zoals livestreaming van gameplay en sociale functies. Het bedrijf exploiteert ook het e-commerceplatform Shopee, een op mobiele apparaten gerichte marktplaats die een geïntegreerde betalings- en logistieke infrastructuur en verkopersdiensten biedt.

Daarnaast biedt het SeaMoney digitale financiële diensten aan particulieren en bedrijven, waaronder mobiele portemonnees en betaaldiensten AirPay, ShopeePay, SPayLater en andere merken voor digitale financiële diensten en betalingsverwerkingsservices voor Shopee. Het bedrijf was voorheen bekend als Garena Interactive Holding Limited en veranderde zijn naam in Sea Limited in april 2017. Sea Limited werd opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore.

Meer info in onze analyse

Alphastocks rating:

Financials:
3/5
Potentiële groei:
4.5/5
Algehele rating:
3.5/5

Dit aandeel is beschikbaar bij de volgende brokers:

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken. Login of maak een account aan.

AlphaStocks geeft geen financieel advies. U dient altijd zelf gedegen onderzoek te doen naar uw eigen beleggingen. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.