AlphaStocks

AlphaStocks Portfolio Tracker

Met de AlphaStocks Portfolio Tracker krijg jij inzicht in al jouw assets. Zo is het op dit moment mogelijk om jouw aandelen en crypto toe te voegen in de Portfolio Tracker. Vervolgens zijn er vele mogelijkheden om meer te weten te komen over je huidige portfolio. Zo wordt op aantrekkelijke wijze getoond hoe je vermogen is gestegen, zie je in welke sectoren je actief bent en kun je een fictief portfolio samenstellen. De portfoliotracker wordt constant verder uitgebouwd, dus mochten er features zijn die je graag terugziet of denk je aan eventuele nieuwe koppelingen, laat het ons vooral weten!

Om een koppeling tussen AlphaStocks en DeGiro te bewerkstelligen maken we gebruik van onze eigen Chrome extensie die door Google is goedgekeurd. Zodra je deze hebt geïnstalleerd kan de extensie jouw portfolio synchroniseren met jouw portfolio hier op AlphaStocks. Ook zonder de Chrome extensie is het mogelijk om de portfolio tracker te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om handmatige posities toe te voegen.

Wanneer je gebruik maakt van de koppeling: de koppeling werkt enkel en alleen in combinatie met onze Chrome extensie en enkel jij kan gebruik maken van jouw eigen DEGIRO sessie met dezelfde browser als waarmee je bent ingelogd op DEGIRO. Je dient dus nog steeds ingelogd te zijn bij DEGIRO én op AlphaStocks, zodra een van deze sessie komt te verlopen stopt de mogelijkheid tot het synchroniseren. De sessies verlopen automatisch bij inactiviteit en vanaf dat moment vervalt de mogelijkheid tot synchroniseren tussen DEGIRO en AlphaStocks totdat jij zelf weer het synchroniseren initieert via AlphaStocks. Niemand, dus ook wij niet, kunnen zonder jouw tussenkomst toegang krijgen tot jouw DEGIRO account.

Wij synchroniseren enkel en alleen de transacties van aandelen. Dit zijn de aankoop- en verkoopgegevens. Persoonsgegevens worden en zullen nooit worden vergaard. Wij hebben zelf nooit toegang tot deze gegevens, dit wordt automatisch verwerkt. We zullen in de nabije toekomst koppelingen gaan toevoegen met andere asset platforms. We zullen er zorg voor dragen dat alleen de transactiegegevens worden gesynchroniseerd. In het uitzonderlijke geval dat er meer gegevens benodigd zijn, communiceren we dit eerst met jou.

AlphaStocks Beta is gratis, omdat wij de beleggers kennis willen laten maken met AlphaStocks en ons product willen verbeteren. We zullen in de toekomst tijdig aangeven wanneer we een vergoeding gaan vragen voor onze dienstverlening, tot dat moment zit je nergens aan vast.